Happy Balloon Hunt

Dags att smälla ballonger!

Försök att poppa så många ballonger du kan! Men se upp, ballongerna stiger snabbare och snabbare. Håll dina flinka fingrar borta från de svarta ballongerna eftersom de stjäl ett liv av dig.

Appen är integrerad med Game Center. Du kan tävla mot dina vänner och jämföra dina resultat med andra spelare på den globala rankinglistan.

Poppa på!

Meet the balloons

Standard

Din huvudsakliga uppgift är att smälla de här ballongerna, som finns i många olika färger. Du får en poäng för varje ballong du smäller. Om du släpper igenom en ballong, förlorar du ett liv.

Dödskalle

Passa dig för den här lömska ballongen! Om du smäller den, försvinner ett liv. Dödskallen gillar att gömma sig bland de andra ballongerna.

Hjärta

Hjärtballongen är din vän. Den ger dig ett liv när du smäller den. Om du redan har fullt liv, så får du 10 poäng istället. Du kan inte förlora med den här värdefulla ballongen på din sida!

Stjärna

Ingenting kan gå fel om du smäller denna stjärnprydda ballong! Den ger dig 25 poäng varje gång. Men du måste vara snabb, för stjärnballongen är snabb som blixten.

Vattenkrig

8 957 personer i Kentucky, USA, deltog i världens största vattenballongkrig. Det gick åt 175 141 vattenballonger.

En dålig idé

Den svenska ingengören Andrée försökte nå Nordpolen i en vätgasballong 1897. Han kraschade efter två dagar.

HBH High score

Nuvarande rekordet i Happy Balloon Hunt är 2653. Rekordet sattes den 3 september 2014. Hur länge kommer det att stå sig?

Ladda ner Happy Balloon Hunt från App Store! Det är gratis!

© Copyright 2014 Pix Pax Games All Rights Reserved